top of page

Aanbod

Wil je iets met je (solo)seksleven? Op deze manieren zou ik daaraan kunnen bijdragen. Wat past het beste bij jou?

Praten

Wil je bij iemand je ei kwijt, of persoonlijke steun krijgen op het gebied van jouw seksleven? Dat kan! Ik bied verschillende mogelijkheden hiervoor, omdat het voor iedereen anders is wat je nodig zou kunnen hebben. Hierin krijg je onwijs persoonlijke en liefdevolle aandacht van mij voor jouw specifieke vraag/vragen. Klik hieronder voor meer informatie hierover.

  • Coachingstraject: online of live sessies voor individuen of stellen. Lees meer...

  • 'Even kletsen'-strippenkaart: af en toe met me bellen om te vertellen en te vragen. Lees meer...

  • E-mail consult: uitgebreid schriftelijk antwoord op jouw vraag. Lees meer...

Zelf doen

Liever een beetje anoniem? Of wil je wat algemener aan de slag met je seksleven, op je eigen tempo en in je eigen huis? Misschien heb je iets aan deze producten, die ik samen met briljante collega's heb ontwikkeld.

  • Het Taboekje: een laagdrempelig werkboekje waarmee je je eigen seksuele leven en denkbeelden kunt onderzoeken (en verbeteren). Lees meer...

  • Onani: een doe-het-zelf 'cursus' en avontuur om meer te genieten van masturberen. Lees meer...

  • Blog, Instagram en Facebook: via @huhwatseks en op deze site kun je lezen over verschillende onderwerpen waar ik ooit besloot aandacht aan te geven.

Ervaren

Wil je, alleen of met je partner, meegenomen worden in een ervaring waarin je je kunt verdiepen in je seksleven? Ik geef workshops en retraites, vaak met leuke en inspirerende collega's. Meestal ben je dan in een groep, soms kun je alleen met je partner zijn. Aan deze workshops zit altijd wel een tantra-tintje. Een ervaring zou kunnen zijn in de vorm van:

  • Meerdaagse retraites: een deep-dive in jezelf, in een groep, met tijd om er helemaal in te zakken. Kijk eens bij de agenda wat er op de planning staat.

  • Avond- of dagworkshops met verschillende thema's. Op de agenda kun je zien wat er binnenkort aankomt. Als je met een groepje een eigen workshop op wilt zetten, kan dat ook. Neem dan contact met me op.

Tekeningen gebruiken

Ik teken graag, en het liefst over seksualiteit. Kijk ook hier voor wat ik gemaakt heb. Wil je een custom illustratie? Leuk! Neem vooral contact met me op.

bottom of page