top of page

Agenda

 

Wat gebeurt er de komende tijd in pratenoverseks-land?

Een dag/avond

20 mei 2023

Tantra en Zwangerschap (dagworkshop)

Nu ik zelf zwanger ben, valt me me elke dag weer op hoe vaak ik in mijn zwangerschap de voordelen ondervind van mijn ervaring met tantra. Ik gun dit iedere zwanger mens! Deze dag (voor vrouwen die zwanger zijn) gaan we met elkaar verschillende kanten van tantra exploreren en ontdekken hoe dit kan bijdragen aan de zwangerschap, bevalling en kraamtijd.

Meerdere avonden

Vanaf 14 maart 2023

Vrouwencursus seksualiteit

Bij Bliss your Body geef ik alweer voor de 4e keer, samen met Femke Saher, de cursus ‘In verbinding met je seksualiteit’. Het is een cursus van 6 avonden waarin we op onderzoek gaan naar onze creatieve, seksuele levensenergie. Ontdek hoe je daar weer meer contact mee kunt krijgen.

Vanaf 29 maart 2023

Play! Tantracursus voor stellen (VOL)

Vier avonden tantra met je geliefde. Tantra kan een hele hoop bieden voor jezelf als individu én het kan een verrijking zijn voor je relatie - voor je seksleven, je communicatieskills, je liefde en hoe je zelf bent in contact met de ander, bijvoorbeeld. Bart-Jan en ik nemen jullie mee in verschillende aspecten van tantra die hier bijzonder interessant voor kunnen zijn.

26 april, 3, 10, 17 mei

Play! Tantra cursus - Dissolving the Self
Als tantra een pad is waar je langzaamaan een steeds vrijer mens wordt, wat gebeurt er dan als je op een bepaald punt bevrijd raakt van jezelf? Een cursus die de thema’s vormloosheid en loslaten aansnijdt. Over hoe geluk, het mens-zijn en Goddelijkheid naast elkaar te vinden zijn. Ik geef deze cursus met Bart-Jan, in Utrecht.

Meerdaagses

13-16 april 2023

Het Leukste Play Festival

Een lang weekend Play! Heerlijk samenkomen en verbinden met een club gezellige en avontuurlijke 20'er en 30'ers. Co-creatief, met ruimte voor diepgang en plezier.

Ver in de toekomst:

6-8 oktober 2023 staat er weer een tantraretraite gepland. Meer info volgt!

bottom of page