top of page

Agenda

 

Wat gebeurt er de komende tijd in pratenoverseks-land?

Een dag/avond

21 februari 2023

Tantraworkshop voor vrouwen

In deze (tweede) avondworkshop van Bliss Your Body kun je als vrouw op een laagdrempelige manier ontdekken wat tantra voor jouw beleving van intimiteit en seksualiteit kan betekenen. De workshop kan een mooi voorproefje zijn op de avondcursus die op 14 maart start.

1 maart 2023

Play! Heart - Date night
Na de grote belangstelling voor de eerste date night in oktober, doen we het gewoon nog een keer! ​Zin in een originele date? Een beetje aandacht voor elkaar? Op deze partner date avond kunnen jij en je liefje elkaar opnieuw ontdekken, intiemer met elkaar verbinden en vooral ook plezier beleven samen. Voor 20'ers en 30'ers, in Utrecht.
(Vorige keer was dit snel uitverkocht, dus wacht niet te lang als je een kaartje wilt!)

Meerdere avonden

16 & 23 feb, 2 maart 2023

Play! Seksles

Seksles is terug! Martijn en ik nemen je weer mee in de wondere wereld van seks, dit keer in de vorm van 3 avondworkshops. We gaan aan de slag met de bredere skills voor fijne seks, de elementen waarvan wij weten dat ze bijdragen aan het voller, plezieriger en veiliger beleven van seks.

Vanaf 14 maart 2023

Vrouwencursus seksualiteit

Bij Bliss your Body geef ik alweer voor de 4e keer, samen met Femke Saher, de cursus ‘In verbinding met je seksualiteit’. Het is een cursus van 6 avonden waarin we op onderzoek gaan naar onze creatieve, seksuele levensenergie. Ontdek hoe je daar weer meer contact mee kunt krijgen.

Vanaf 29 maart 2023

Play! Tantracursus voor stellen

Vier avonden tantra met je geliefde. Tantra kan een hele hoop bieden voor jezelf als individu én het kan een verrijking zijn voor je relatie - voor je seksleven, je communicatieskills, je liefde en hoe je zelf bent in contact met de ander, bijvoorbeeld. Bart-Jan en ik nemen jullie mee in verschillende aspecten van tantra die hier bijzonder interessant voor kunnen zijn.

Let op: nog maar een koppelticket beschikbaar!

Save the date!

26 april, 3, 10, 17 mei

Play! Tantra cursus - Dissolving the Self
Als tantra een pad is waar je langzaamaan een steeds vrijer mens wordt, wat gebeurt er dan als je op een bepaald punt bevrijd raakt van jezelf? Een cursus die de thema’s vormloosheid en loslaten aansnijdt. Over hoe geluk, het mens-zijn en Goddelijkheid naast elkaar te vinden zijn. Ik geef deze cursus met Bart-Jan, in Utrecht.

(Meer info en een ticketlink volgt spoedig. Meld je aan voor mijn nieuwsbrief of vol Play Utrecht op Hipsy.)

Meerdaagses

17-19 maart 2023

(+ 'opwarmdag' op 12 maart)

Play Tantra Retreat - Seks: Rijkdom van het lijf
Een 3-daags weekendretreat waarin je je kunt onderdompelen in de wonderlijke wereld van tantra en seksualiteit - met een nieuw programma én nog steeds de liefdevolle begeleiding van Bart-Jan en mij. Op 12 maart is de ‘opwarmdag’ voor deze retreat: om elkaar al wat te leren kennen en alvast een mooie start te maken met de thema’s waar we mee gaan werken. We richten ons dit weekend op hoe het lichaam een ingang kan zijn om een intense en intieme ervaringen met jezelf en anderen te hebben.

bottom of page