Agenda

 

Wat gebeurt er de komende tijd in pratenoverseks-land?

Een dag/avond

9 oktober 2022

Tantric Beginnings

Kennismaken met tantra? In deze 3,5-urige avondworkshop nemen we jullie mee in een reis waarin je samen kunt verbinden, met aandacht voor jezelf en de ander. Voor (gelegenheids)stellen, in Amsterdam Noord.

12 oktober 2022

Play Heart: Date Night

Zin in een originele date? Een beetje aandacht voor elkaar? Op deze partner date avond kunnen jij en je liefje elkaar opnieuw ontdekken, intiemer met elkaar verbinden en vooral ook plezier beleven samen. Voor 20'ers en 30'ers, in Utrecht.

15 december 2022

Play! Eindhoven

Aanraken en Consent

Een workshop over aanraken, afstemming en verlangens, gebaseerd op het Wheel of Consent. (meer info volgt)

16 december 2022

Save the date! Een tantrische avond voor mensen met tantra-ervaring. In Amsterdam Noord.

Meerdere avonden

Vanaf 5 september 2022

Vrouwencursus seksualiteit

Bij Bliss your Body geef ik, samen met Femke Saher, een cursus van 5 avonden waarin we op onderzoek gaan naar onze creatieve, seksuele levensenergie. Ontdek hoe je daar weer meer contact mee kunt krijgen. (VOL, in maart 2023 start een nieuwe cursus)

14, 21, 28 sep & 5 okt

Play! Cursus - Seks: Vrijheid & Vervulling

Vier avonden om je onder te dompelen in de wonderlijke wereld van tantra en seksualiteit. Perfect te combineren met het Play! weekendretreat van 14-16 okt (de officele sequel van deze cursus). (VOL)

Op aanvraag

Onani Snoepreis

Twee-wekelijkse online cursus over self pleasure. Gaat alleen door bij genoeg animo. Interesse? Laat het alsjeblieft weten via laura[at]pratenoverseks.com.

Meerdaagses

14-16 oktober 2022

Play Weekendretreat - Seks: Vrijheid & Vervulling

We doorleven in deze avonden en dagen verschillende facetten van sēksualiteit. De spanning en de zachtheid, het plezier en de schaamte, de juicyness en de belemmeringen, de heiligheid en de lichtheid. Een spannende tocht met diepgang en luchtigheid. Een nieuwe variant, deze 3-daagse weekendretreat, perfect te combineren met de Play! cursus in sept/okt (de officele prequel van dit retreat).

(VOL)

17-22 december 2022

Play Retreat - Seks: Ruimte & Extase

Een verdiepende 6-daagse retreat voor mensen met meer ervaring in tantra en seksualiteit, bijvoorbeeld bij onze Cursus&Retreat-combo in september-oktober 2022 of de eerdere 6-daagse retreats. Over hoe we onze vastomlijnde ‘zelf’ meer en meer kunnen laten verdwijnen in de ruimte, in en via seksualiteit.

Save the date!
17-22 maart 2023: Play Retreat - Tantra en Seks
Er komt weer een 6-daagse retreat aan over tantra en seksualiteit, waarschijnlijk weer net iets anders dan eerder.

Meer weten? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en dan hou ik je op de hoogte!