top of page

Agenda

 

Wat gebeurt er de komende tijd in pratenoverseks-land?

Vrijwel al mijn groepen geef ik nu via de School voor Verwondering - opleidingen in tantra en persoonlijke ontwikkeling. Hier staat het in het kort. Voor het lang, ga naar www.deschoolvoorverwondering.nl!

Een dag/avond

14 februari 2024

Date Night - Valentijnseditie

Ben je nog aan het zoeken naar een fijne originele Valentijnsdate? Heb je zin om een avond aandacht aan elkaar te besteden? Op deze valentijnsdate kunnen jij en je liefje elkaar opnieuw ontdekken, intiemer met elkaar verbinden en vooral ook plezier beleven samen.

25 februari 2024

Een dag vol verwondering

Een dagworkshop voor mensen met enige tantra-ervaring, waarin we met verschillende werkvormen op zoek gaan naar een verwonderde staat. Ook een taster voor onze trajecten: de Tantra Deep Dive Training en de Facilitator-opleiding.

26 februari 2024

Tantrische ontdekkingsavond 

(Amsterdam)

Wil je je tenen eens dippen in het vijvertje van tantra? Of liever gezegd, in de oceaan die dit pad kan zijn? Kom gezellig naar deze Tantrische Ontdekkingsavond waarin we op een laagdrempelige manier contact maken met onszelf, elkaar en de expansieve staat die we kunnen bereiken.

Meerdere avonden/dagdelen

Vanaf 15 mei 2024

Play! Tantracursus voor stellen (vol)

Vier avonden tantra met je geliefde. Tantra kan een hele hoop bieden voor jezelf als individu én het kan een verrijking zijn voor je relatie - voor je seksleven, je communicatieskills, je liefde en hoe je zelf bent in contact met de ander, bijvoorbeeld. Bart-Jan en ik nemen jullie mee in verschillende aspecten van tantra die hier bijzonder interessant voor kunnen zijn.

Meerdaagses

8-10 maart 2024

Play! Tantraretraite: Bloei

Een driedaagse retraite die de aandacht richt op groei. Met welke kleuren wil jij tot uiting komen? Kan je jezelf uitnodigen en welkom heten met alles wat je bent? We leren aanschouwen, accepteren en omarmen. Een viering van jezelf, in welke vorm je ook wil verschijnen.

10 mei 2024 - 12 januari 2025

Tantra Deep Dive Training

Een langer traject van drie driedaagse retraites, met tussentijdse terugkomdagen en oefenmomenten waarin we de verschillende vaardigheden en tools binnen tantra leren integreren. De retraites hebben elk hun eigen thema, waarin we verschillende aspecten van het bestaan zullen beleven. Opbouwend en explorerend met eenzelfde groep mede-avonturiers de diepte in.

10 juni 2024 - 11 mei 2025

Facilitator-opleiding

Een jaaropleiding voor iedereen die interesse heeft in het werken met mensen binnen het veld van persoonlijke ontwikkeling. De opleiding bestaat deels uit een stevig persoonlijk ontwikkeltraject voor jezelf, met daarbij ook veel aandacht op de onderliggende fundamenten van de verschillende aangeboden structuren. Je gaat zelf ervaren wat de oefeningen en meditaties met je doen, inclusief de helicopterview voor een dieper begrip van de structuur met daarbij de praktische vaardigheden die nodig zijn om een groep breder te kunnen dragen. Dit is een opleiding die commitment en doorzettingsvermogen vraagt. Het bestaat uit meerdere langere en kortere retreats, terugkom- en oefendagen, intervisie, persoonlijke begeleiding en zelf workshops ontwikkelen en faciliteren.

4-6 oktober 2024

Play! Tantraretraite: Gronding

In drie rijkgevulde dagen nemen Bart-Jan en ik je mee op onderzoek naar de grond in jezelf. Een grond die je een stevige basis kan bieden vanuit waar je het leven met nieuwe verwondering tegemoet kunt treden. Tantra geeft ons een hoop tools om onszelf te leren ondersteunen in ons proces van groei. In een zachte bedding zullen we dit weekend deze tools gaan aanspreken.

bottom of page