Agenda

 

Wat gebeurt er de komende tijd in pratenoverseks-land?

Een dag/avond

26 juni 2022

Tantric Deepening

Op deze avond kun je samen met andere ervaren tantrika's weer even helemaal zakken in je lichaam en verbinden met jezelf en met anderen. Meer zeggen we niet over het programma, je mag je lekker laten verrassen! Voor deelname is ervaring in tantra nodig.

Meerdere avonden

Vanaf 5 september 2022

Vrouwencursus seksualiteit

Bij Bliss your Body geef ik, samen met Femke Saher, een cursus van 6 avonden waarin we op onderzoek gaan naar onze creatieve, seksuele levensenergie. Ontdek hoe je daar weer meer contact mee kunt krijgen.

14, 21, 28 sep & 5 okt

Play! Cursus - Seks: Vrijheid & Vervulling

Vier avonden om je onder te dompelen in de wonderlijke wereld van tantra en seksualiteit. Perfect te combineren met het Play! weekendretreat van 14-16 okt (de officele sequel van deze cursus).

Op aanvraag

Onani Snoepreis

Twee-wekelijkse online cursus over self pleasure. Gaat alleen door bij genoeg animo. Interesse? Laat het alsjeblieft weten via laura[at]pratenoverseks.com.

Meerdaagses

14-16 oktober 2022

Play Weekendretreat - Seks: Vrijheid & Vervulling

We doorleven in deze avonden en dagen verschillende facetten van sēksualiteit. De spanning en de zachtheid, het plezier en de schaamte, de juicyness en de belemmeringen, de heiligheid en de lichtheid. Een spannende tocht met diepgang en luchtigheid. Een nieuwe variant, deze 3-daagse weekendretreat, perfect te combineren met de Play! cursus in sept/okt (de officele prequel van dit retreat).

Vooraankondiging:

17-22 december 2022

Play Retreat - Seks: Ruimte & Extase

Een verdiepende 6-daagse retreat voor mensen met ervaring in tantra, bijvoorbeeld bij onze Cursus&Retreat combo in september-oktober 2022 :)

Meer weten? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en dan hou ik je op de hoogte!