top of page

Nog laagdrempeliger praten?

Wil je praten over de dingen waar jij tegenaan loopt in je seksleven, maar geen behoefte aan een heel coachingstraject? Snap ik! Je kunt bij mij ook terecht voor de onderstaande opties.

Even kletsen

Wil je wel persoonlijk contact, maar zoek je niet per se ondersteuning? Wil je eigenlijk gewoon iemand om mee te kletsen over seks? Voor de meeste mensen is het niet vanzelfsprekend om iemand in je vriendenkring te hebben waarmee je over dit onderwerp kunt praten. Misschien heb je gewoon wat vragen, wil je je ei kwijt, eens wat verschillende ervaringen uitwisselen. Zin om met mij daarover te bellen? Leuk!

Neem contact met me op, en dan plannen we een eerste gesprek in. Daarna kun je me gewoon weer laten weten wanneer je weer eens zou willen bellen. Misschien is dat een week later, misschien pas volgend jaar. Up to you.

Je koopt van te voren een 'strippenkaart' voor deze belsessies: 

- €300 voor 4 gesprekken van een uur

- €180 voor 4 gesprekken van 30 minuten

Liever per gesprek betalen? Kan ook. Dan vraag ik €80 per uur of €50 per half uur. Alle prijzen zijn inclusief BTW.

Misschien overbodig, maar toch fijn om genoemd te hebben: de gesprekken met mij zullen nooit een seksueel karakter hebben. Dat wil zeggen: we praten over seks, zeker, maar er is geen seksuele relatie tussen jou en mij. Ik speel geen directe rol in jouw opwinding, en jij niet in de mijne. Er vindt ook geen (seksuele) aanraking plaats tussen ons. (Heel prima als je zo’n service zou zoeken, maar daar bestaan veel geschiktere mensen voor dan ik.)

E-mail consult

Wil je je vraag liever mailen? Top! Ik neem uitgebreid de tijd om je te beantwoorden. Met vragen, suggesties, achtergrondinformatie, en eventuele suggesties voor oefeningen die jou zouden kunnen helpen.

Stuur je me vraag (en maakt het zo lang als je wilt) naar laura[at]pratenoverseks.com, met als onderwerp 'e-mail consult'. Ik zal je in principe binnen 3 werkdagen* een reactie sturen.

* Als deze termijn niet gaat lukken laat ik je dat weten.

Een e-mail consult kost €40 (incl. BTW). Ik stuur de factuur mee met mijn antwoord, en vertrouw erop dat je hieraan zult voldoen :)

bottom of page