top of page

Onani Cursus

We zijn gestopt met de actieve verkoop van de Onani cursus. We hebben wel nog een aantal liggen - laten we het 'limited editions' noemen ;). Wil je er een? Neem contact met me op.

Met mijn collega en goede vriend Martijn heb ik een masturbatiecursus ontwikkeld. Een masturbatiecursus?! Jazeker. Voor iedereen die meer plezier wilt beleven met zichzelf, die masturberen leuker wilt maken, of die fysieke zelfliefde meer in de praktijk wilt gaan brengen. Het is een cursus voor alle genders en lichamen. In het pakket zitten oefeningen, begeleide meditaties, bronnen en 'technische instructies'.

We geloven dat jij meer uit je soloseks ervaring kan halen. Onani inspireert en daagt je uit om meer te genieten van masturberen. Het is een speeltuin en een avontuur, met een snufje mindfullness en tantra. Wil jij je lijf beter leren kennen? Denk je bij het masturberen wel eens "is dit het nou?" Zou je wel wat meer liefde voor je eigen lichaam willen voelen? Lees lekker verder, want dan is Onani wel wat voor jou.

producten_groen_wit.png
druip.png

Zonder zweverigheid

Vanuit onze tantra-achtergrond zijn bewustzijn, zelfliefde en gevoel allemaal behoorlijk belangrijk voor ons, en tegelijkertijd houden we van duidelijke taal, humor en een beetje zelfspot. Op deze manier nemen we je graag mee naar de kinderlijke staat van zelfontdekking. 

broek.png

Of je nu ervaring met masturbatie hebt of niet, Onani is voor alle niveaus. Je hoeft dus niets te kunnen of te voelen voordat je hieraan begint, en ook als je elke dag masturbeert is er iets nieuws te leren. We nemen je mee op avontuur.

mond blauw.png

Of je nou een piemel of een vulva of iets er tussenin hebt, plezier is een universeel recht. En we worden alleen maar blij van variatie: iedereen heeft weer verschillende ervaringen, verlangens en kinks. Gelukkig maar.

Luchtig en laagdrempelig

Alle lichamen welkom

Een masturbatie traktatie

De Onani producten zijn met zorg samengestelde pakketjes. Centraal staat de 'Cursus': of noem het een programma, een stappenplan, of gewoon een ontdekkingstocht. De cursus zit vol met negen diverse en vet leuke opdrachten, waarbij bewust ervaren een belangrijke rol speelt. Het is een soort proeverij van masturberen. Elke opdracht heeft een eigen thema. Je maakt zo kennis met allerlei nieuwe ervaringen die jouw soloseks rijker en plezieriger maken.

Mindfulness, tantra en lichaamswerk

De oefeningen uit de cursus zijn bedacht, samengesteld en geleend vanuit verschillende hoeken zoals mindfulness, tantra, lichaamswerk en de erotische wereld. We proberen je een breed spectrum van seksualiteit en erotiek te laten beleven en ontdekken. Zodat je meer kunt gaan genieten en voelen dat seks met jezelf net zo waardevol is als seks met een partner.

Goodies

Naast het cursusboekje krijg je ook toegang tot alle online goodies die bij de oefeningen horen, zoals geleide meditaties en andere online bronnen. Bovendien krijg je twee geïllustreerde handleidingen met masturbatietechnieken voor vulva's en penissen. Deze zijn heel fijn voor jezelf, en eventueel ook handig voor met een partner.

De voordelen

  • Je gaat meer plezier en variatie ervaren met masturberen.

  • Je gaat bewuster voelen in je lijf.

  • Je krijgt meer begrip en liefde voor je eigen lichaam.

  • Hierdoor gaat seks met een ander zeer waarschijnlijk ook fijner zijn voor je.

  • Je ontdekt masturbatie-opties waar je zelf niet aan zou hebben gedacht.

  • Het helpt je een drempel over als je wel iets zou willen proberen maar niet durft/weet waar te beginnen.

  • Je hoeft zelf niets uit te gaan lopen zoeken, hebben wij allemaal al voor je gedaan.

Je krijgt het cursusboekje, toegang tot onze bronnenbibliotheek en onze geleide meditaties, de instructiesheets voor penissen en yoni's en de instructiekaartjes voor de Doei-Onani-leegverkoopprijs van €20 + verzendkosten (voorheen €59,95).

bottom of page