top of page

Waar ben ik nu mee bezig?

Seksgesprekken

Ik voer steunende gesprekken met individuen en stellen over hun seksualiteit (zie ook deze pagina). Dit zijn mensen die ik persoonlijk ken, en ook mensen die me benaderd hebben via deze website of Instagram.

Onani is opgeheven

Met goede vriend en collega Martijn heb ik in 2021 de Onani Box en Cursus gemaakt. Dit is een serie oefeningen die je kunt gebruiken om meer plezier te gaan ervaren in je soloseksleven. We hebben de actieve verkoop ervan gestopt. We hebben nog wel een stapeltje cursussen liggen, dus als je interesse hebt: neem contact op! Je kunt meer lezen op www.onanibox.nl.

Het Taboekje

Met mijn vriend Joost heb ik een laagdrempelig werkboekje gemaakt waarmee mensen individueel aan de slag kunnen met hun seksleven. Het doel is om mensen een makkelijke tool te geven om met oefeningetjes, pen en papier te laten nadenken en oefenen met hun eigen seksualiteit. Het boekje staat vol met toffe illustraties en kan heel discreet in een kast staan. De eerste editie (want er komen er meerdere, hoop ik!) gaat vooral over denkbeelden over seks en je relatie met je eigen lichaam.

Retraites en cursussen over tantra en seksualiteit

Ik werk veel samen met Martijn, Play Utrecht en Bliss Your Body hiervoor, wat er te doen is kun je vinden in de agenda.

Masturbatiefilm

Ik werk aan de productie van een korte film (of wordt het toch een podcast?) waarin we het taboe van masturberen proberen wat lichter te maken. Dit is een langzaam projectje waar we wel veel liefde in stoppen. Wil je hieraan meewerken? Kijk dan hier.

Instagram en Facebook

Ik post af en toe tekeningen en teksten op Instagram en Facebook over seks. Ik ben ontzettend enthousiast als ik zie dat ik meer volgers krijg, en heb de intentie om eens wat vaker te gaan posten.

Het idee voor een 'Nu'-pagina komt van Derek Sivers, en is bedoeld om je te laten weten waar ik zoal mee bezig ben nu. Ik probeer deze pagina te updaten zodra er iets verandert! De laatste update was op 23 augustus 2021.

bottom of page