Waar ben ik nu mee bezig?

Seksgesprekken

Ik voer steunende gesprekken met individuen en stellen over hun seksualiteit (zie ook deze pagina). Dit zijn mensen die ik persoonlijk ken, en ook mensen die me benaderd hebben via deze website of Instagram.

Onani - de masturbatiebox

Met goede vriend en collega Martijn heb ik net dit nieuwe product gelanceerd: de Onani Box. Dit is een serie oefeningen, met attributen, die je kunt gebruiken om meer plezier te gaan ervaren in je soloseksleven. Je kunt meer lezen op www.onanibox.nl, en je kunt ons in de gaten wilt houden op Instagram of Facebook.

Het Taboekje

Ik werk aan een laagdrempelig werkboekje waarmee mensen individueel aan de slag kunnen met hun seksleven. Het doel is om mensen een makkelijke tool te geven om met oefeningetjes, pen en papier te laten nadenken en oefenen met hun eigen seksualiteit. Het boekje komt vol te staan met toffe illustraties en kan heel discreet in een kast staan. De eerste editie (want er komen er meerdere, hoop ik!) gaat vooral over denkbeelden over seks en je relatie met je eigen lichaam. Wanneer issie klaar? Ik hoop november 2021!

Retraites over seksualiteit

Ik geef, samen met Bart-Jan Dokter van PLAY! Utrecht, 6-daagse retraites over seksualiteit. De eerstvolgende zullen plaatsvinden van 12-17 februari 2022 en 7-12 mei 2022. Meer info kun je vinden in de agenda.

Tantracursus voor vrouwen over seksualiteit

Voor Bliss your Body geef ik een cursus van 6 avonden, voor vrouwen, over het thema seksualiteit. De volgende cursus gaat in het voorjaar van 2022 van start. Wil je meer weten of je alvast aanmelden? Dat kan hier.

Masturbatiefilm

Ik werk aan de productie van een korte film (of wordt het toch een podcast?) waarin we het taboe van masturberen proberen wat lichter te maken. Dit is een langzaam projectje waar we wel veel liefde in stoppen. Wil je hieraan meewerken? Kijk dan hier.

Assisteren bij tantraworkshops en -retraites

Ik assisteer regelmatig bij tantraretraites en workshops, bijvoorbeeld bij Bliss your Body en Play! Utrecht.

Instagram en Facebook

Ik post af en toe tekeningen en teksten op Instagram en Facebook over seks. Ik ben ontzettend enthousiast als ik zie dat ik meer volgers krijg, en heb de intentie om eens wat vaker te gaan posten.

Het idee voor een 'Nu'-pagina komt van Derek Sivers, en is bedoeld om je te laten weten waar ik zoal mee bezig ben nu. Ik probeer deze pagina te updaten zodra er iets verandert! De laatste update was op 23 augustus 2021.