Waar ben ik nu mee bezig?

Seksgesprekken

Ik voer steunende gesprekken met individuen en stellen over hun seksualiteit (zie ook deze pagina). Dit zijn mensen die ik persoonlijk ken, en ook mensen die me benaderd hebben via deze website of instagram.

Masturbatiefilm

Ik werk aan de productie van een korte film waarin we het taboe van masturberen proberen wat lichter te maken. Dit is een liefdevol en langzaam projectje. Wil je hieraan meewerken? Kijk dan hier.

Instagram en Facebook

Ik post af en toe tekeningen en teksten op Instagram en Facebook over seks. Ik ben ontzettend enthousiast als ik zie dat ik meer volgers krijg, en heb de intentie om eens wat vaker te gaan posten.

Werkboekje over seks

Ik werk aan een laagdrempelig werkboekje waarmee mensen individueel aan de slag kunnen met hun seksleven. Het doel is om mensen een makkelijke tool te geven om met oefeningetjes, pen en papier te laten nadenken en oefenen met hun eigen seksualiteit. Het boekje komt vol te staan met toffe illustraties en kan heel discreet in een kast staan. De eerste editie (want er komen er meerdere, hoop ik!) gaat vooral over denkbeelden over seks en je relatie met je eigen lichaam. Wanneer issie klaar? Ik hoop begin 2021!

Middelbare scholen

Ik ben in gesprek met middelbare scholen en een aantal organisaties over het aanbieden van workshops en cursussen over seksualiteit, in aanvulling op de seksuele voorlichting die ze zelf al geven.

Kennisplatform en training consentlessen

Samen met drie anderen coördineer ik een groep mensen die aan de slag willen met workshops en (gast)lessen over consent. Dit is nog in de beginfase en we zijn in gesprek met een aantal organisaties om te kijken hoe we kunnen samenwerken. Wil je meedenken? Neem contact met me op!

Retraite over seksualiteit

Ik ben bezig met het samenstellen van een 6-daagse retraite over seksualiteit, in samenwerking met PLAY! Utrecht. Deze zal plaatsvinden van 20-25 februari 2021. Meer info kun je hier vinden.

Consulent op Sexpower.online

Ik ben consulent op de online seksadvies-website sexpower.online. Op onregelmatige tijden ben ik daar te vinden om via de chat mensen te steunen met problemen rondom seksualiteit.

Opleiding Relatiecoach

Ik doe de opleiding Relatiecoach bij Sonnevelt. Ontzettend leuk en interessant!

Assisteren bij tantraworkshops en -retraites

Ik assisteer regelmatig bij tantraretraites en workshops, bijvoorbeeld bij Bliss your Body en Play! Utrecht.

Boeken

Ik ben deze weken bezig met de volgende boeken: Period Power van Maise Hill; Geweldloze Communicatie van Marshall Rosenberg; Yes, please! van Lucas de Man en Mariëlle de Goede, over seksuele fantasieën; The body keeps the score van Bessel van der Kolk; Seks! van Rik van Lunsen en Ellen Laan (herlezen), superfijn leesbaar boek over, tja, seks; Urban Tantra van Barbara Carrellas; en Sexcounselling van Marijke IJff. Veel tegelijk, oef.

Het idee voor een 'Nu'-pagina komt van Derek Sivers, en is bedoeld om je te laten weten waar ik zoal mee bezig ben nu. Ik probeer deze pagina te updaten zodra er iets verandert! De laatste update was op 9 december 2020.

Behoefte aan een gesprek over seks? Neem contact met me op voor laagdrempelige ondersteunende gesprekken.

  • Instagram
  • Facebook