Waar ben ik nu mee bezig?

Seksgesprekken

Ik voer steunende gesprekken met individuen en stellen over hun seksualiteit (zie ook deze pagina). Dit zijn mensen die ik persoonlijk ken, en ook mensen die me benaderd hebben via deze website of Instagram.

Onani - de masturbatiebox

Met een collega heb ik net dit nieuwe product gelanceerd: de Onani Box. Dit is een serie oefeningen, met attributen, die je kunt gebruiken om meer plezier te gaan ervaren in je soloseksleven. Je kunt meer lezen op www.onanibox.nl, en je kunt ons in de gaten wilt houden op Instagram of Facebook.

Het Taboekje

Ik werk aan een laagdrempelig werkboekje waarmee mensen individueel aan de slag kunnen met hun seksleven. Het doel is om mensen een makkelijke tool te geven om met oefeningetjes, pen en papier te laten nadenken en oefenen met hun eigen seksualiteit. Het boekje komt vol te staan met toffe illustraties en kan heel discreet in een kast staan. De eerste editie (want er komen er meerdere, hoop ik!) gaat vooral over denkbeelden over seks en je relatie met je eigen lichaam. Wanneer issie klaar? Ik hoop mei 2021!

Retraite over seksualiteit

Ik geef, samen met Bart-Jan Dokter van PLAY! Utrecht, een 6-daagse retraite over seksualiteit. Deze zal plaatsvinden van 8-13 mei 2021. Meer info kun je hier vinden.

Masturbatiefilm

Ik werk aan de productie van een korte film waarin we het taboe van masturberen proberen wat lichter te maken. Dit is een langzaam projectje waar we wel veel liefde in stoppen. Wil je hieraan meewerken? Kijk dan hier.

Consulent op Sexpower.online

Ik ben consulent op de online seksadvies-website sexpower.online. Op onregelmatige tijden ben ik daar te vinden om via de chat mensen te steunen met problemen rondom seksualiteit.

Opleiding Relatiecoach

Ik doe de opleiding Relatiecoach bij Sonnevelt. Ontzettend leuk en interessant!

Assisteren bij tantraworkshops en -retraites

Ik assisteer regelmatig bij tantraretraites en workshops, bijvoorbeeld bij Bliss your Body en Play! Utrecht.

Instagram en Facebook

Ik post af en toe tekeningen en teksten op Instagram en Facebook over seks. Ik ben ontzettend enthousiast als ik zie dat ik meer volgers krijg, en heb de intentie om eens wat vaker te gaan posten.

Boeken

Ik ben deze weken bezig met de volgende boeken: the Erotic Mind van Jack Morin, The body keeps the score van Bessel van der Kolk; Seks! van Rik van Lunsen en Ellen Laan (herlezen), superfijn leesbaar boek over, tja, seks; Urban Tantra van Barbara Carrellas; en Sexcounselling van Marijke IJff. Veel tegelijk, oef.

Het idee voor een 'Nu'-pagina komt van Derek Sivers, en is bedoeld om je te laten weten waar ik zoal mee bezig ben nu. Ik probeer deze pagina te updaten zodra er iets verandert! De laatste update was op 29 maart 2021.